Healing

 

Healing skaber balance i krop og sind, giver velvære og skaber kontakt mellem mor og baby og kan medføre stemninger og følelser som samhørighed, fred, kærlighed og glæde.

Healing giver dig mulighed for at komme i dybere kontakt med hele dig, både fysisk og følelsesmæssigt. Din følelsesmæssige tilstand under graviditeten betyder meget for dit fysiske velbefindende, både under graviditeten, under fødslen og i den første tid efter fødslen.

 

Er du nervøs for at føde eller dine evner som mor?

Tænker du negativt om en begivenhed, får begivenheden ikke den opmærksomhed og bevidsthed som den har brug for. Negative forventninger til en forestående begivenhed kan hindre dig i at være åben og nærværende. Healing kan hjælpe dig til at slippe negative tankemønstre. 

Kroppen husker. Gamle erfaringer ligger lagret. Gennem bodytalk og healing er det muligt at forløse gamle ubalancer, fysiske og psykiske blokeringer. 

Mens jeg giver dig healing, har jeg mulighed for at få en fornemmelse af din kontakt til dig selv, til din baby, dine fødselskræfter m.m. Jeg kan ud fra mine sansninger vejlede dig til eksempelvis en dybere kontakt til dine fødselskræfter. 

Et healingsforløb kan tilføre dig vækst og indsigt.

Den vækst, indsigt og indre struktur du får styrket og opbygget gennem healing nyder din baby glæde af. Healingen vil være til gavn for dig og din baby under resten af graviditeten og fødslen.

I mit doulagrundforløb indgår der 1 healing til den vordende mor. Flere healinger til den vordende mor og partner kan aftales.

Jeg har givet healinger i over 20 år.