Proces og vækst

Tilbud om proces og vækst

Indimellem kan det være svært at se, at udfordringerne man står midt i, er tilbud om læreproces og vækst, derfor kan man komme til at nedvurdere eller modarbejde sine egne vækstmuligheder

Jeg vil gerne hjælpe og støtte dig, så du får større kontakt til din baby, din krop og psykiske ressourcer. Hvilket du får brug for under fødslen og i den første tid som mor.

I mange af de gamle kulturer var man bevidst om, at gravide kvinder havde en opgave; det at være gravid kræver, at man giver sig lov til at være opmærksom på kroppens behov og signaler, og giver sig tid til fordybelse og ro. 

Proces er en naturlig tilstand i livet - det er et konstruktivt samarbejde mellem jeg’et og det ubevidste. Proces giver dig mulighed for at få fat i livets naturlige strøm, som åbner for mere energi. Proces giver dig mulighed for at få fat både højere oppe og dybere nede i dit energisystem. For at livet kan strømme frit gennem dig, kan det være nødvendigt at se på det, der står i vejen.

  • Proces- og vækst tilbuddene kan handle om mange forskellige ting, det kommer an på hvor du står i dit liv, hvilke muligheder og udfordringer du står overfor. De kan blandt andet handle om hvordan du kommer i dybere kontakt med dit barn og din partner, hvordan du som vordende mor bliver fortrolig med de store forandringer der sker i din krop og psyke, samt hvordan du bliver fortrolig med den livstransformerende rejse ind i moderskabet du står overfor.
  • Processen kan også handle om, at de kommende fødselskræfter banker på, og om hvordan du lærer at samarbejde med dem.
  • Der kan også være fælles læreprocesser til dig og din partner der omhandler det kommende forældreskab.  

 Gennem healing øger jeg din krops opmærksomhed og energigennemstrømning i det æteriske, som er den del af dit energisystem, der arbejde i og omkring din krop. Det er det æteriske lag der forbinder krop og sind.

Ved at nære dit æteriske energisystem, kommer jeg i tæt kontakt med hele dig.

Det giver mig mulighed for at opleve og få indsigt i hvilke processer du står i, og derudfra kan guide dig videre.